نکات مهم هنگام طراحی هتل

 

رستوران ساز از ابتدای شکل‌گیری ایده برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما می‌ماند.

منبع :

http://restoransaz.com/run-a-hotel/

تفکیک بخش های هتل

یکی دیگر از اقداماتی که در هر هتل باید رعایت شود تفکیک بخش کارکنان با مهمانان هتل می باشد. این تفکیک در تمامی سطوح باید به کار گرفته شود. چه از زمانی که کارکنان یا مهمانان وارد هتل می شوند که با نگاهی بر هتل های سطح بالا و استاندارد متوجه می شویم که ورودی های متفاوتی را برای هر بخش تدارک دیده اند که این از نکات ویژه ای است که در هنگام طراحی باید رعایت شود.

غذا خوری

بدون شک غذاخوری که برای پرسنل در نظر گرفته می شود باید متفاوت از مهمان ها باشد و به دقت به جزئیات توجه شود. به عنوان مثال ظروفی که برای پرسنل هتل به کار گرفته می شود متفاوت و ارزانتر از ظروفی باشد که برای مهمانان در نظر گرفته می شود. امکاناتی از قبیل اتاق های لاکر یا تعویض لباس های خانمها و آقایان به صورت مجزا و اختصاصی در نظر گرفته شود و همینطور برای کارکنان کمدهای اختصاصی مربوط به هر فرد تهیه شود.

طراحی لابی

نکته دیگری که باید به دقت به آن توجه شود طراحی لابی می باشد. لابی از جمله فضایی است که مهمانان مدت زمانی را در این مکان به انتظار می نشینند. بنابراین در زمان طراحی هتل باید کافی شاپ در فضای مرکزی هتل طراحی گردد تا مهمان ها به راحتی به آن دسترسی داشته باشند و احساس راحتی کنند. عمده نگاه مهمانان همواره به سرویس بهداشتی و لابی هتل می باشد به همین دلیل در زمان طراحی باید توجه بسیاری داشت تا نقصی به وجود نیاد.

طراحی اتاق ها

همانطور که گفته شد اصلی ترین فعالیت یک هتل قبل از تاسیس آن که معماری منحصر به فرد آن می باشد. در طراحی اتاق ها و یا سوئیت های مهمانان باید نهایت دقت و ظرافت به کار گرفته شود. امکاناتی از قبیل ویو و یا چشم انداز اتاق، نورگیر بودن اتاق، انتخاب کفپوش مناسب، طراحی سرویس بهداشتی مناسب و در نظر گرفتن امکانات ساده همچون اینترنت بی سیم (WIFI) باعث رضایت مهمانان می گردد. همچنین در زمان طراحی نسبت استفاده از هر اتاق باید طبق استاندارد جهانی باشد و باید تعداد اتاق ها در هر طبقه را در نظر داشت.معماری هر اتاق باید به گونه ای باشد که برگرفته از سبک و طرح کلی هتل باشد و از آنجایی که تعداد اتاق ها در هر طبقه می تواند زیاد باشد باید تمامی جنبه ها اعم از نظافت، مسائل ایمنی و … در نظر گرفته شود. بنابراین در ابتدای شروع پروژه بهترین اتفاق این است اتاقی با طراحی قبلی و تجهیزات در نظر گرفته شود که مناسب بررسی بودجه و طرح باشد.

پارکینگ هتل

مسئله اصلی که همواره مهمانان و یا سایر افراد همواره با آن مواجه بودند پارکینگ هتل می باشد. تامین پارکینگ بسیار اهمیت ویژه ای دارد و باید ظرفیتی مناسب به نسبت تعداد پذیرش در نظر گرفت. با توجه به مراسم ها و رویداد هایی که همواره در هتل ها به اجرا درمی آید همواره باید پارکینگ را با توجه به تعداد مهمان ها طراحی کرد و با توجه با این رویدادها باید فضای پارکینگ مهمان دیگری که به هتل می آیند هم تامین شود تا آنها بدون کوچکترین دغدغه ای وارد هتل شوند. حال ممکن است با توجه به فضای هتل، ظرفیت تامین این همه پارکینگ وجود نداشته باشد. در این صورت باید از راهکارهای ساده ای همچون تاسیس پارکینگ تخصصی در نزدیکی هتل استفاده کرد. برای تاسیس پارکینگ تخصصی حتما نیاز نیست امکانات ویژه ای را در نظر گرفت می تواند همچون تیکه ای زمین نسبتا ساده باشد.
hotel room design

Be the first to reply

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *